Ölpingis / Beer Pong

VN:F [1.5.0_759]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
August 2, 2009, Sorterad som roliga: Partylekar


Ölspelet som har tagit hela USA med storm! Beer pong spelas på college- och high schoolfester runt om i hela USA. Ölpingis kräver skicklighet och bra lagsamarbete. En fördel med ölpingis är att det är en rolig publiksport, så alla på festen som inte spelar har jättekul när de tittar på. Allt man behöver är muggar och pingisbollar, sen är man redo att leva the american dream.

Ölpingis / Beer Pong

Ölpingis / Beer Pong / Ölpong

Börja med att hitta ett bord som är runt två meter långt. Ställ sedan tio plastmuggar i en triangel (på samma sätt som bowlingkäglor är uppställda) på kortsidorna. Spetsarna ska peka in mot bordet. Fyll alla muggar med öl eller annan alkoholhaltig dryck. Fixa två lag med två spelare i varje. Det går också bra att spela singel, det vill säga en person på varje sida av bordet. Spelet går ut på att man ska kasta pingisbollarna i muggarna på andra sidan bordet. För varje boll som landar i en mugg ska laget på den sidan dricka upp allt i muggen och ta ut den ur spelet.

Spelet är slut när ett lag har spelat ut det andra lagets muggar.

Betygsätt artikeln


VN:F [1.5.0_759]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Taggar: , , ,
Sorterad som roliga: Partylekar

Dela med andra

Alltidkul.se Alltidkul.se Alltidkul.se

2 Kommentarer:

  1. Du vet vem det är :P says:

    Snygga tjejer! :P

  2. Jenkarn says:

    Beerpongspelet med tillhörande orginalmuggar har kommit till Sverige!!!! http://www.beerpong.se – lätt att jag ska ha några paket! ;)

Skriv en kommentar