Busring en polare

VN:F [1.5.0_759]
Rating: 4.1/5 (11 votes cast)
August 11, 2009, Sorterad som roliga: Bus


Ring alla du känner och lura dom när du spelar en annan karaktär. Den perfekta busringen ska vara en överraskning med humor och det är alltid roligt när personen blir förvånad. Försök att hålla garvet inne så länge du kan, för när man börjar garva förstår mottagaren direkt att det är en busringing. Glöm inte att spela in din busringning, det kan bli ett ovärderligt minne som man kan garva åt länge. För att spela in sin busringning gör man det enklast genom att ställa in telefonen på högtalare och spela in med en mikrofon från en dator eller en annan telefon.

För den som inte kan hålla garvet inne eller är för blyg för att busringa med sin egen röst så finns det knappstyrda tjänster. Du styr förinspelade fraser mot dina vänner samtidigt som du hör motparten och kan parera med lämplig fras. Efter avslutat bus kan du få inspelningen av buset du precis gjorde skickat till din e-mail som en MP3-fil färdig att spelas upp på din dator eller MP3-spelare Hur kul som helst!

Prova Busring.se och blås dina polare nu!

Tips på vägen
Tänk på att ett bus ska vara roligt och inte förstöra eller kränka någon. Undvik obekväma samtal speciellt till okända personer.  Tänk på det så har båda parterna alltid kul!

Betygsätt artikeln


VN:F [1.5.0_759]
Rating: 4.1/5 (11 votes cast)
Taggar: , , ,
Sorterad som roliga: Bus

Dela med andra

Alltidkul.se Alltidkul.se Alltidkul.se

Skriv en kommentar